top of page
1190371-01.jpeg

Asunnon tyhjennykset

Tarvitsetko apua asunnon tyhjentämiseen? Meiltä saat luotettavan kumppanin, joka varmistaa sujuvan prosessin, oli kyseessä sitten perinnönjako, muutto tai myynti. Tarjoamme kattavan palvelun, joka vapauttaa sinut ylimääräisestä stressistä.

Tarjoamme kattavan ja huolellisen palvelun niin kuolinpesien kuin muidenkin asuntojen tyhjentämiseen ja siivoamiseen. Tiedostamme, että asunnon tyhjennys, olipa kyseessä sitten kuolinpesä, muutto tai asunnon myynti, voi olla henkisesti kuormittava ja aikaa vievä prosessi. Siksi olemme täällä auttamassa sinua näissä haastavissa elämäntilanteissa. Toimimme koko Eteläisen-Suomen alueella tarjoten luotettavaa, nopeaa ja kustannustehokasta palvelua.

Palvelumme sisältää:
  • Arviointi: Suoritamme asunnon tai kuolinpesän kattavan arvioinnin ymmärtääksemme asiakkaan tarpeet ja toiveet. Tämä palvelu on maksuton.

  • Tyhjennys: Huolehdimme kaikkien huonekalujen, kodinkoneiden, vaatteiden ja muun irtaimiston poistamisesta asunnosta, olipa kyseessä sitten kuolinpesä, muutto tai asunnon myynti.

  • Jätteiden Lajittelu ja Kierrätys: Huolehdimme jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä, tukien ympäristöystävällisiä toimintatapoja.

  • Siivous: Tarjoamme asunnon tai kuolinpesän tyhjennyksen jälkeen myös perusteellisen siivouspalvelun, jotta kohde on valmis uudelle omistajalle tai asukkaalle.

  • Arvotavaroiden huomioiminen: Mikäli asunnosta löytyy arvotavaroita tai vintage kalusteita, huomioimme nämä hinnassa. Joissain tapauksissa saatamme jopa maksaa sinulle tyhjennyksestä reilun hinnan.

Hinta

​ Lopullinen hinta määräytyy asunnon koon ja työn laajuuden mukaan. Annamme tarkan tarjouksen maksuttoman arvioinnin jälkeen, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. 

Miksi valita meidät?
  • Henkilökohtainen palvelu: Käsittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti ja kunnioittavasti.

  • Ympäristötietoisuus: Panostamme ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

  • Arvoesineiden asianmukainen käsittely: Tunnistamme ja arvostamme asunnon mahdollisia arvoesineitä, jotka voivat vaikuttaa tyhjennyksen hintaan.

Ota yhteyttä tänään ja anna meidän auttaa sinua asunnon tai kuolinpesän tyhjennyksessä.                   Soita numeroon 0407058073 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen vintageverstas@gmail.com.            Odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinua tässä elämänvaiheessa.

Tarjouspyyntö: Saat alustavan tarjouksen kun lähetän muutaman kuvan kohteesta

Kiitos viestistä

Tai soita suoraan 0407058074

VERSTAS

1190371-01.jpeg
Entisöinti ja mittatilauskalusteet
" Meillä on vuosien kokemus vintage ja design aarteista"
bottom of page